شیرازبانو

آش سبزی شیرازی

چهارشنبه, ۱۸ شهریور ۱۳۹۴، ۰۷:۴۳ ب.ظ
http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/201551821394020a.jpg

آ


مواد لازم آش سبزی شیراز 4 تا 6 نفر :



گوشت سردست گوسفندی با استخوان

500 گرم

100 گرم / 320 کالری

سبزی (تره، ترخون، شوید)

400 گرم

نامشخص

نخود

100 گرم

100 گرم / 360 کالری

عدس

100 گرم

100 گرم / 340 کالری

لوبیا قرمز

100 گرم

100 گرم / 340 کالری

برنج

100 گرم

100 گرم / 360 کالری

پیاز

1 عدد

100 گرم / 5 کالری

پیاز داغ

3 قاشق غذاخوری

100 گرم / 164 کالری

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه

به میزان لازم

100 گرم / 0 کالری

ترخون خشک

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 295 کالری



طرز تهیه آش سبزی شیراز :


*. حبوبات را از 12 ساعت قبل با مقداری آب سرد خیس کنید و آب ظرف را خالی کرده.

*. مجدداً به حبوبات آب اضافه کنید و با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

*. گوشت را به همراه پیاز قاچ شده، مقداری فلفل قرمز، زردچوبه و یک لیتر آب روی حرارت قرار می ‏دهیم تا کاملاً پخته شود.

*. برنج و سبزی را نیز جداگانه بپزید و بعد از پخت کامل حبوبات پخته شده را به برنج اضافه کنید.

*. گوشت را از ظرف خارج نموده و استخوان‏ های آن ‏را جدا کرده و گوشت را بکوبید سپس به همراه آب گوشت به آش بیفزایید.

*. نیمی از پیاز داغ را به همراه مقداری روغن، زردچوبه و فلفل سیاه تفت داده و به صورت داغ به آش در حال جوش اضافه کنید.

*. سبزی ترخون خیس خورده و شسته شده را نیز اضافه نموده و یک سوم از آش را در ظرفی جداگانه بکوبید و سپس به آش بیفزایید.

 

برگرفته از آکا

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۱۸
مهدیس خانم

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">